Ugrás a fő tartalomra

9400 Sopron, Virágoskert u. 7.


06 99 311 916

Széchenyi 2020

Hírek


2023. dec. 18.

    Városi kitüntetés a Soproni Szakképzési Centrum kancellárjának

    Civitas Fidelissima-díjat adományozott a város Králik Tibornak, a Soproni Szakképzési Centrum kancellárjának.

    Városi kitüntetés a Soproni Szakképzési Centrum kancellárjának
    Városi kitüntetés a Soproni Szakképzési Centrum kancellárjának
     

    1921. december 14-én szavazott Sopron és a környező nyolc település arról, hogy Magyarországhoz vagy Ausztriához akar-e tartozni. A helyiek akkor úgy döntöttek, hogy magyarok kívánnak maradni. A szavazás évfordulója a hűség napja, és az ehhez legközelebb eső hétvégén adják át a város rangos kitüntetéseit.

    Szombaton a Városházán tartották meg a díjátadó ünnepséget, ahol Sopron új díszpolgárát Eperjes Károly színművészt is köszöntötték. A díjakat dr. Farkas Ciprián, dr. Simon István alpolgármester, dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester, illetve Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője adta át. 

    A kitüntetések átadását megelőzően dr. Farkas Ciprián szólt az egybegyűltekhez. "A hagyományaink azt diktálják, hogy a város legnagyobb ünnepén, a hűség napján köszönetet mondjunk mindazoknak, akik munkájukkal, szorgalmukkal és tehetségükkel a várost és a közösséget szolgálják. Minden évben olyan nagyszerű emberek foglalnak itt helyet, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy Sopron továbbra is egy olyan város maradjon, ahol erős és összetartó közösség működik, ahol jó élni, dolgozni, alkotni, családot alapítani és gyermeket nevelni."

    Civitas Fidelissima-díjat adományozott a város Králik Tibornak, a Soproni Szakképzési Centrum kancellárjának. Králik Tibor két év általános iskolai tanítás után több mint 40 éve a szakképzésben dolgozik. A Handler Nándor Technikumban pedagógusként eltöltött 33 évet, amiből 24 év igazgatói megbízatás volt. Ezt követően kapott felkérést a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatói, majd 2019-től a kancellári pozíciójára.

    Sok szeretettel gratulálunk Kancellár Úrnak a kitüntetéshez!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Budai László tragikus hirtelenséggel elhunyt.

    Budai László tragikus hirtelenséggel elhunyt.

    Mély fájdalommal tudatjuk, hogy csornai szakképző intézményünk, a Soproni SZC Kossuth Lajos Szakképző Iskola igazgatója, Budai László tragikus hirtelenséggel elhunyt. Budai Lászlót a Soproni Szakképzési Centrum saját halottjának tekinti. Emlékét megőrizzük.

    2024. ápr. 16.
    Jelentős fejlesztések kezdődnek a Soproni Szakképzési Centrum intézményeiben!

    Jelentős fejlesztések kezdődnek a Soproni Szakképzési Centrum intézményeiben!

    3,6 milliárd forintból újulnak meg a Soproni Szakképzési Centrum intézményei. A beruházás keretében a tanműhelyeket, a közösségi tereket, valamint az eszközparkokat is fejlesztik.

    2024. ápr. 10.
    Weöres Sándor épp 50 éve jelentette meg  111 vers című kötetét

    Weöres Sándor épp 50 éve jelentette meg 111 vers című kötetét

    Életmű-összefoglaló, kincsesbánya minden korosztálynak. És ő maga épp idén lenne 111 éves. Erre a jubileumra szól a pályázat.

    2024. márc. 27.


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Soproni Szakképzési Centrum

        9400 Sopron, Virágoskert u. 7.

      • Telefon: 06 99 311 916

        E-mail: info@soproniszc.hu

        OM azonosító: 203051

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000672


      2024Soproni Szakképzési Centrum