Ugrás a fő tartalomra

9400 Sopron, Virágoskert u. 7.


06 99 311 916

Széchenyi 2020

Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük a Soproni Szakképzési Centrum honlapján!

 

A Soproni Szakképzési Centrum 2015. július 1-jén kezdte meg működését. Kezdetben hat, majd 2019. szeptembere óra további két szakképző intézmény működtetője a térségben. A négy soproni, két csornai és egy-egy kapuvári és fertődi szakképző intézményünk háromezer fő feletti tanulólétszámmal működik, továbbá közel ezer fő felnőtt vesz részt szakmai oktatásainkban és képzéseinkben. 

Szakképző intézményeink széles szakmai képzési kínálattal várják a diákokat és a tanulni vágyó felnőtteket egyaránt. Iskoláink jelenleg 17 ágazatban, 26 technikumi és 17 szakképző iskolai képzést folytatnak. Pénzügyi technikumi képzéseink elsajátítására akár két tanítási nyelven is lehetőség van. Továbbá Gazdálkodás és menedzsment és Oktatás ágazatokon okleveles technikumi képzésre is lehetőség nyílik intézményeinkben.

Iskoláink jól felszerelt tanműhelyekkel, korszerű gép- és eszközparkkal állnak rendelkezésre. Tanulóink a térség kis- és nagyvállalatainál, gazdálkodó szervezeteinél folytatják gyakorlati tanulmányaikat, a duális képzés keretében. Két kollégiumunkban otthonos elhelyezést biztosítunk a diákoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá a felnőttek szakmai oktatására, képzéseink népszerűek a térségben.

Célunk, hogy piacképes szakmát és biztos tudást nyújtsunk tanulóinknak, egyúttal szakképzett munkaerőt biztosítsunk a régió gazdasági szereplőinek. Hisszük, hogy a szakképzésben van a jövő, a megújult a szakképzési rendszerben pedig rugalmasabb tanulási utak vezetnek a versenyképes szakmákhoz.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is képzéseink egyikén üdvözölhetjük! Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Veress Ágnes
Kuntár Csaba
kancellár főigazgató

 KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Soproni Szakképzési Centrum

   9400 Sopron, Virágoskert u. 7.

  • Telefon: 06 99 311 916

   E-mail: info@soproniszc.hu

   OM azonosító: 203051

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000672


  2024Soproni Szakképzési Centrum