Hírek
Ezüstérem a Központi Konyha vezetőjének
December 7-én rendezték meg Kisújszálláson a XII. Illésy Gasztro Kupa Országos Ételművészeti Versenyt, amelyen Simon László, a Soproni Szakképzési Centrum Központi Konyha és Étterem vezetőjének versenyben bemutatott munkáját a zsűri ezüstéremmel díjazta.

Az ország egyik legrangosabb és legnépszerűbb gasztronómia versenyén idén 43 településről 53 iskola, 9 képzőhely és 313 egyéni versenyző, valamint 142 felkészítő oktató vett részt. A szakmai zsűri tagjai a hazai gasztronómia kiváló képviselői.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Megújul a soproni Vas- és Villamosipari Technikum épülete
Energetikai fejlesztések az RRF projekt keretében

A középiskolások díjátadó ünnepsége
A Soproni Szakképzési Centrum hatodik alkalommal rendezte meg „Akikre büszkék vagyunk” címmel díjátadó ünnepsége

Rábaközi Expo és Szakmabörze 2025
A Soproni SzC több iskolája is bemutatkozott ma Kapuváron a 4. Rábaközi Expo és Szakmabörzén.