Hírek
Ezüstérem a Központi Konyha vezetőjének
December 7-én rendezték meg Kisújszálláson a XII. Illésy Gasztro Kupa Országos Ételművészeti Versenyt, amelyen Simon László, a Soproni Szakképzési Centrum Központi Konyha és Étterem vezetőjének versenyben bemutatott munkáját a zsűri ezüstéremmel díjazta.
Az ország egyik legrangosabb és legnépszerűbb gasztronómia versenyén idén 43 településről 53 iskola, 9 képzőhely és 313 egyéni versenyző, valamint 142 felkészítő oktató vett részt. A szakmai zsűri tagjai a hazai gasztronómia kiváló képviselői.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
A Soproni Szakképzési Centrum intézményeinek adventi karitatív tevékenységei
A Soproni Szakképzési Centrum szakképző intézményei fontos feladatuknak tartják, hogy a versenyképes szakmai tudás mellett, a tudatos felnőtté nevelésben is utat és példát mutassanak a diákoknak többek között a karitatív célú programokban való részvételle
Sopron Ifjú Tehetsége a Handler volt diákja
Hagyományosan, a hűség napi ünnepségsorozathoz kapcsolódóan adták át Sopron legrangosabb elismeréseit vasárnap. A kitüntetéseket dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István és dr. Csiszár Szabolcs alpolgármesterek, valamint dr. Barcza Attila Sopron
Sopron Kiváló Pedagógusa
Hagyományosan a hűség napi ünnepségsorozathoz kapcsolódóan, ünnepélyes keretek között adták át Sopron legrangosabb elismeréseit vasárnap, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban.
Városi kitüntetés a Soproni Szakképzési Centrum főigazgató-helyettesének